Klik hier voor terugbladeren

BoycotAmerika.nl

Klik hier voor vooruitbladeren
Boycot voor de vrede,
Stem met uw portemonnee tegen een oorlog in Irak.
Koop geen Amerikaanse producten zolang de USA het internationale recht met voeten blijft treden. Koop niet van de zelfbenoemde "eigenrechter / politieman" van de wereld.
De regeringen van Europa trekken zich weinig aan van hun bevolkingen. Maak daarom uw mening zelf duidelijk aan de Amerikanen waar ze gevoelig zijn, en dat is bij hun dollars.
Boycot producten met barcodes beginnend met
00 tot en met 13!

(Dat zijn amerikaanse producten.)
Boycot-Amerika spel
Gastenboek/ Discussie
Browser Schandlijst
    Teksten    
Partijstandpunten
        Links        
   Nieuws / History   
  E-mail  
 U bent bezoeker sinds 27-2-2003.
22-3-3 A'dam
Klik voor het vergroten van foto 1.
Klik voor het vergroten van foto 2.
Klik voor het vergroten van foto 3.
Klik voor het vergroten van foto 4.
14 Grote foto's
zie:www.platformtegendenieuweoorlog.nl
De gemeente van Amsterdam wilde AT5 weggeven aan het amerikaanse bedrijf UPC van John Malone. De gemeente wilde er nog 20 miljoen gemeenschapsgeld bij cadeau doen. De kabel is al voor een prikje viavia door de gemeente aan de amerikanen verkwanseld. De belofte om het monopolie niet te misbruiken voor schandalige prijsverhogingen zijn geschonden.
Het cadeautje is van de baan!
zie www.net.info.nl/referendumat5
Niet weer volksbezit weggeven, het kost al kapitalen om alle vorige privatiseringen terug te draaien.
Klik voor het Fotoboek van de
Demonstratie tegen Balkenende II
Zaterdag 2 oktober, 2004 te Amsterdam.
Stop de afbraak, keer het tij.
Waarom boycotten?

De invasie van Irak is in strijd met het internationale recht.
De stabiliteit in Irak, in de Arabische wereld en in de hele wereld wordt erdoor ondermijnd.
Het ondermijnen van het internationale recht leidt tot een wapenwedloop.
Het in de arabische wereld ervaren onrecht leidt tot terrorisme.
De verscherpte tegenstelling tussen de Islamitische en de Westerse wereld is een gevaar voor de toekomst.
De bezetting van Irak door soldaten die de taal van de bevolking niet kunnen verstaan, en de gewoonten van de bevolking als achterlijk verwerpen, leidt tot een nog grotere verruwing en immoraliteit dan voor vijandelijke bezettingen toch al onvermijdelijk is.
Met de USA
collaborerende
landen tijdens de verovering
volgens Powell
Afghanistan,
Albanië,
Australië,
Azerbeidzjan,
Colombia,
Denemarken,
El Salvador,
Eritrea,
Estland,
Ethiopië,
De Filippijnen,
Georgië,
Groot-Brittannië,
Hongarije,
IJsland,
Italië,
Japan,
Letland,
Litouwen,
Macedonië,
Nederland,
Nicaragua,
Oezbekistan.
Polen,
Roemenië,
Slowakije,
Spanje,
Tsechië,
Turkije
en Zuid-Korea.
Waarom tegen de invasie van Irak.
Als alle landen andere landen mogen veroveren als ze denken dat die landen in de toekomst een gevaar voor hun worden, dan wordt het een gevaarlijke wereld.
De Amerikanen denken dat alleen zij en hun bondgenoten dat recht hebben. Dat recht baseren ze op morele en militaire superioriteit. Dat betekend dat elk land dat met wapengeweld zijn macht aan de wereld kan opleggen, zelf mag bepalen wat mag en wat niet.
Dat betekent dat het ontwikkelen van wapens voor alle landen die geen bondgenoten van de VS zijn onontbeerlijk zijn om onafhankelijk te blijven.
Daarom willen de Amerikanen alle niet-bondgenoten verbieden zulke wapens te ontwikkelen.
Het is onmogelijk om die landen van de rechtvaardigheid daarvan te overtuigen. Alleen een voortdurende bedreiging, samen met spionage kan hun dwingen zo'n onrechtvaardigheid te dulden. Dat gaat net zo lang goed tot het fout gaat.
De PvdA gaat de kiezers opnieuw bedriegen. Ze willen niet zeggen of ze door willen gaan met het strijden aan de zijde van de bezetters in Irak. Als de verkiezingen voorbij zijn zullen ze zich weer niets van de stemmers aantrekken. Herinnert u zich dat ze de demonstraties tegen de invasie niet wilden steunen omdat ze aan het lijntje werden gehouden door het CDA om een kans te krijgen voor een plaats in het kabinet Balkenende?
Consumenten-Boycot-Amerika spel
KLAAR
KLIK HIER OM TE SPELEN
CLICK HERE TO PLAY IN ENGLISH

Er wordt gewerkt aan een internet-spel waarbij de bezoekers uit verschillende producten die producten moeten kiezen die niet geboycot dienen te worden.
Wie voor dit spel bladzijden wil maken is van harte uitgenodigd.
Eerst worden de bladzijden met weinig versiering gemaakt, maar iemand kan dan kiezen om de bladzijde van bijv. Mac Donnalds, of Intel, of Microsoft, of Walt Disney met toepasselijke teksten en afbeeldingen te versieren.
Klik hier als je wilt E-mailen om mee te doen.
Waarom moet het Nederlandse leger zich terugtrekken uit de oorlog?

Door te strijden aan de zijde van de veroveraars maakt Nederland zich medeplichtig aan de illegale verovering van Irak.
Het vechten tegen de vrijheidsstrijders stabiliseert niets. Het rekt de oorlog alleen maar en maakt die daardoor alleen maar onnodig bloediger.
De Nederlandse militairen zijn daar om als schietschijf te dienen voor de bestrijders van de invasiemacht. Door door dezelfde mensen bedreigd te worden als de invallers wil de regering een lotsverbondenheid aankweken tussen de Nederlandse bevolking en de VS en UK.
Het doodschieten van Iraki's en de diefstal van wapens van het Iraakse strijders verzuurd de verhoudingen tussen de Nederlanders en het Arabische volk, dat in deze voor hun zo benarde situatie niet snel zal vergeten wie er voor en tegen hun waren.
De ontvoering van onafhankelijkheidsstrijders en de uitlevering aan de Amerikanen en de Engelsen maakt Nederland medeschuldig aan de oorlogsmidaden in de amerikaanse concentratiekampen.
De bewering dat de veiligheid van de Iraki's wordt gewaarborgd door Westerse troepen is een belachelijke ontkenning van de feiten. Iraki's zijn nergens meer in gevaar als juist in de nabijheid van die westerse soldaten. De rechten van konijnen in Nederland zijn beter gewaarborcht dan die van Arabieren in Irak.
Door te collaboreren met de Amerikanen maakt Nederland zich afhankelijk van een buitenlandse politiek die zich voortdurend niets aantrekt van wat de rest van de wereld vindt, en die vooral wordt geleid door commercieŽle belangen en verkiezingsoverwegingen.
Bush is juist uit op instabiliteit in de Golfregio. De inkomsten van hem en zijn kameraden in de olieindustrie nemen toe met een verhoging van de olieprijs. De VS ontleend rechten aan de aanslagen die op hen worden gepleegd. De Amerikaanse staat kan zijn macht over haar bange burgers uitbreiden. De wapenindustrie vaart wel bij meer onveiligheid in de wereld. De religieuze medestanders zien hun kerken vol stromen met bange Amerikanen. De Israelische staat kan zijn gang gaan zolang de Arabier het vijandsbeeld in de westerse wereld belichaamd. Iran en SyriŽ kunnen door de VS worden beschuldigd en bedreigd als de bezetting van Irak bloedig blijft. De VS houd een "pied a terre" in de Golfregio zolang ze (voor zichzelf) kunnen beweren nodig te zijn voor de stabiliteit. De herverkiezing van Bush wordt bevorderd door de angst voor aanslagen.
Daarom wordt het vuur voortdurend opnieuw opgestookt. Sharon wordt stukken Palestina beloofd. Generaal Miller, hoofd van het in de wereld meest bekende concentratiekamp voor religieus gemotiveerde Islamitische strijders op een bezet deel van Cuba, waar de VS heel openlijk de conventie van Geneve schenden, is nadat hij werd verdacht van het aanzetten tot sexuele martelingen in Aboe Ghraib, benoemd tot hoofd van het gevangeniswezen in Irak.
Negroponte, die als ambassadeur bij de VN alle moties vetode om het vermoorden van Palesteinse leiders te stoppen, om de bouw van de muur te stoppen en de bezetting van Palestina te stoppen, is benoemd tot ambassadeur van de VS in Irak. Is er iemand in de VS te vinden die met meer scepsis zal worden ontvangen in de Arabische wereld?
De politiek van de VS met betrekking tot Irak heeft steeds de bedoeling gehad om het land in een staat van burgeroorlog te houden en tot armoede te brengen. De Iran-Irak oorlog, de belofte van de VS zich niet te bemoeien met een Arabisch-Arabische conflict met betrekking tot Koeweit, gevolgd door de eerste golfoorlog, de tien jaar durende handelsblokkade (misleidend boycot genoemd) en de spionage met behulp van de VN als voorbereiding van de verovering, en het brute beleid bij de bezetting was juist bedoeld om te voorkomen dat een zo anti-amerikaans volk tot grote rijkdom en macht zou kunnen komen.
Door de olie-inkomsten kan Irak binnen tien jaar bij de rijkste landen van de wereld horen als ze zich van het amerikaanse juk weten te bevrijden.
De onafhankelijkheid zoals de Amerikanen die voor Irak in petto hebben zal in het beste geval een marionetten-regime zijn. De vijandschap tussen de Iraakse bevolking en de Amerikanen is zo groot dat een democratisch gekozen regime niet pro-amerikaans kan zijn. Er zijn heel wat voorbeelden te vinden waar de VS een democratisch regime om zeep hebben geholpen om er een militaire dictatuur te krijgen dat hun beter gezind was. (Griekenland, Chili, Turkije) Als ze in Irak de macht uit handen zullen geven aan hun vijanden kan dat alleen door een nederlaag tot stand komen.
alternatieve
browsers:
Opera uit
Noorwegen
Voor windows,
OS2, Linux,
Mac etc
Ook Nederlands
Klik hier voor
Opera
Terug naar boven
  Volgende; SPEL